ANTOINETTA'S SNACKS FRITUUR

ANTOINETTA'S SNACKS FRITUUR Antoinetta's Snacks Frituur

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 604 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Antoinetta's Snacks Frituur. Meer weten? Ontdek meer

30 jul 2022 om 9:55 Alles was heel lekker en super snel geleverd! Enkel de Hollandse mayo was zuur…
28 jul 2022 om 22:08 Lekker zoals altijd
18 jul 2022 om 17:15 Goeie broodjes, leveren vaak vroeger dan geplande uur.
8 jul 2022 om 13:29 Snel, en lekker. Maar ik had bij beide broodjes zonder tomaten neergezet en heb alsnog tomaten erop gekregen. Nu was ik blij dat ik altijd even kijk.. ik ben namelijk ontzetten allergisch voor tomaten. Gelukkig een trip naar het ziekenhuis gescheeld.
2 jul 2022 om 7:34 Zeer snel geleverd binnen tijd. In opmerking 'extra doorbakken' gevraagd en dat werd goed opgevolgd. Uitstekend.
1 jul 2022 om 22:06 friet en snacks was koud en slap en hebben de kipnuggets niet gehad
29 jun 2022 om 20:03 Al bij al lekker gegeten. Alleen de fritten waren echt plat en wak. Wss ook door de levering maar toch even melden.
25 jun 2022 om 20:12 Den helft was niet juist omdat ze de opmerkingen bij een bestelling gewoon niet lezen. De broodjes zijn goed, de friet aan de platte kant. Dus lees de opmerkingen bij de bestellingen anders zou die optie er niet moeten staan.
22 jun 2022 om 14:39 Super lekker smoske en lekker warme frietjes!
18 jun 2022 om 15:27 Dit is schandalig!!! Voor bijna 30€ aan broodjes besteld , Nooit toe gekregen!! 5 keer gebeld werden we afgewimpeld door hun en krijgen we als antwoord ze zijn onderweg na 2 uurs nog niets gekregen, Schandalig is het !!!!
17 jun 2022 om 19:11 Het was lekker.
13 jun 2022 om 2:55 Stipt op gevraagde tijd geleverd. En weer lekker zoals altijd.